Over Elise

Hallo, Ik ben Elise!

https://www.eliseontwerpt.nl/themes/hjp-eliseontwerpt//assets/images/elise.png

Met vormgeving, fotografie en illustraties vang ik jouw verhaal in beelden

Het verhaal van vandaag gaat vooral over Corona. We zoeken allemaal onze weg in de stroom aan informatie en adviezen. En we proberen met gezond verstand toch ook door te gaan met ons leven.  En ons werk. Als je bezig wilt met een logo of website, help ik je graag. Zonder kopje koffie, maar via Skype!

 

Ontwerp en Ontwikkeling

Je hebt de stap gezet. Als zelfstandige ga je voortaan je product of dienst aan de man danwel vrouw brengen. Je wilt zichtbaar en herkenbaar zijn. Een eigen huisstijl, een logo laten ontwikkelen is dan eerste stap. En natuurlijk wil je ook een goede website. Ik ga graag voor jou op zoek naar dat beeld, waarin jij jezelf herkent. Een beeld dat bij je klanten blijft hangen en dat meer zegt dan duizend woorden.

Fotografie

Bijna niemand gaat graag op de foto. Of is blij met het resultaat. Maar mensen moeten zichzelf wel laten zien. Een goede profielfoto is voor effectief gebruik van sociale media een voorwaarde. En naast de kiekjes die je zelf kunt maken wil je voor bijvoorbeeld een familieportret wel iets meer. Die ene blik, dat ene moment, leg ik voor je vast.

Werkwijze

We beginnen altijd met een kop koffie. Of thee, dat mag ook. Als je na deze eerste, vrijblijvende, ontmoeting voor mij kiest , stuur ik je een voorstel hoe we te werk kunnen gaan. Als je daar ja op zegt ga ik voor je aan het werk. Met altijd heldere afspraken over tijdpad, feedbackmomenten en kosten.

Grafische vormgeving op maat!

Interesse?

Neem contact op om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Of gewoon voor een brainstorm sessie bij het genot van een kopje koffie of thee.

+31 6 49 87 40 28

Of stuur een berichtje:

Ik hoop dat wij spoedig kunnen samenwerken.